Економічний факультет

Практичне навчання

 

    Практичній підготовці студентів відводиться важливе місце у формуванні професійних вмінь майбутніх фахівців з урахуванням практичного інтересу й потреб ринку праці у підготовці високопрофесійних випускників.

  Практика студентів є невід’ємною частиною процесу підготовки фахівців. Її організація регламентується «Положенням про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України» № 351 від 20.12.1994 та «Положенням про практичну підготовку студентів НУБіП України», затвердженим наказом від 12.04. 2016 року.
   Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до кваліфікаційних рівнів: бакалавр, магістр.
  Практика студентів проводиться з метою поглиблення практичних навичок студентів з обраної спеціальності, придбання досвіду практичної діяльності щодо вирішення виробничих задач, а також збір матеріалів про конкретне підприємство, які необхідні для виконання дипломного проекту (роботи) та складання державного іспиту.
 

Бази проходження практичного навчання (виробничої практики) студентами економічного факультету, згідно спеціальностей:

  1. 051 Економіка (Економіка підприємства)
  2. 051 Економіка (Прикладна економіка)
  3. 071 Облік і оподаткування
  4. 072 Фінанси, банківська справа та страхування
  5. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

РОБОЧІ ПРОГРАМИ ТА МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

  1.  Робоча програма виробничої практики для студентів спеціальності 076 – „Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” спеціалізації „Розвиток підприємництва та агробізнесу”
  2. Методичні вказівки до проходження виробничої практики для студентів ОС "Магістр" спеціальність 051 "Економіка" вибірковий блок "Економіка праці та соціальне партнерство"
  3. Методичні вказівки до проходження виробничої практики для студентів ОС «Магістр» ОПП «Прикладна економіка» зі спеціальності 051 «Економіка»

Договори із базами практики підписані представниками університету та керівниками установ та закладів освіти.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook