Літня зміна «Труханівської січі» закінчена. Та у вересні чекають на нову зміну

27 серпня 2015 року

     26 серпня на Трухановому острові, де дислокується патріотично-виховний табір «Труханівська січ», пройшов урочистий вечір, присвячений Дню незалежності України.

    Наш університет постійно підтримував цей табір (про що повідомляв офіційний сайт та газета «Університетський кур’єр»). Що і відзначило керівництво громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Коло. Медіа». Висловивши подяку за цю підтримку, його голова Микола Бондар відзначив, що в «Труханівській січі» на безоплатній основі, завдяки допомозі небайдужих людей, змогли відпочити і пройти реабілітацію більше півтисячі дітей переселенців, волонтерів та бійців АТО.

     - Те, що від університету залежало, ми робили з відкритою душею і щирим серцем, - сказав проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило, який за дорученням ректора представляв на святкуваннях наш виш. – Поки табір існуватиме, ми завжди готові йому допомагати.
 

 

   

     Незважаючи на те, що літній сезон завершився, у січі продовжують працювати наші студенти – магістри 1-го року навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів. Найбільше Аліну Гуцаленко, Дар’ю Літвінчук, Альону Тимошенко, Валентину Піменову, Ірину Яковець, Владислава Жало засмучує те, що з початком навчального року вони залишать табір. Але дівчата певні: якщо він функціонуватиме і далі, вони сюди ще повернуться не раз. А керівництво «Труханівської січі» якраз і прагне перетворити її на всесезонний центр патріотично-виховної роботи, розраховуючи на підтримку міської влади та НУБіП.

    

     Завершальним акордом святкування став прекрасний концерт, який просто неба дав заслужений академічний ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України. Серед глядачів були і малеча, і представники громадських організацій, що підтримують січ, і поранені бійці АТО, які лікуються у військових шпиталях.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook