Молоді вчені НДІ здоров’я тварин на зустрічі з німецькою делегацією.

26 серпня 2015 року

26 серпня 2015 року за підтримки керівництва університету, декана факультету ветеринарної медицини М. І. Цвіліховського, директора НДІ здоров’я тварин Д. А. Засєкіна, а також Німецько-українського агрополітичного діалогу відбулася зустріч співробітників факультету ветеринарної медицини з президентом Університету ветеринарної медицини Ганновера професором Герхардом Грайфом та президентом Державного відомства з захисту прав споживачів та безпеки харчових продуктів Нижньої Саксонії професором Еберхардом Хаунхорстом.

Не обминули гості і стіни нашого факультету ветеринарної медицини, де на чолі з деканом ФВМ – Цвіліховським Миколою Івановичем, директором НДІ здоров’я тварин – Засєкіним Дмитром Адамовичем та завідувачами кафедр, провели зустріч, де гості зробили доповіді на актуальні теми ветеринарної медицини сьогодення: «Контроль якості продуктів у Німеччині» та «Особливості підготовки ветеринарних лікарів у Німеччині».

Презентація професора Хаунхорста викликала значний інтерес у співробітників факультету і молодих вчених. Участь у дискусії взяли: директор НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професор
Д. А. Засєкін, д. вет. н., професор В. О. Ушкалов, завідувач кафедри мікробіології, вірусології і біотехнології, д. вет. н., професор В. Г. Скібіцький, завідувач кафедри біохімії тварин, якості і безпеки сільськогосподарської продукції імені академіка М. Ф. Гулого, д. вет. н., професор
В. А. Томчук, завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, д. вет. н., професор
О. П. Мельник, академік Д. О. Мельничук, а також активну участь у обговоренні взяли молоді вчені Я. Сердюков, О. Лапа, Л. Кондрасій, О. Галатюк та інші.


Сподіваємося на подальшу співпрацю!!!
Д. Засєкін, Н. Друзь

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook