Свято посвяти першокурсників в студенти

3 вересня 2015 року

Святково прикрашену аудиторію заповнили студенти, викладачі, батьки, які з нетерпінням чекали урочистої миті. Особливо хвилювалися першокурсники. На відкритті свята пролунав Гімн України, який налаштував усіх присутніх на єдину патріотичну святкову ноту.

Далі виголосив урочисту промову декан факультету Василь Шинкарук, який радо привітав усіх присутніх зі Святом знань, а першокурсників щиро запросив у нашу дружню факультетську родину, де вони зможуть отримати не лише міцні професійні знання та вміння, але й всебічну підтримку студентів, наставників академічних груп, викладачів одного з найкращих факультетів НУБіП України.

Від імені першокурсників присягу студента НУБіП України зачитали Алла Хара та Олександр Бровченко, а їх колеги схвильовано урочисто підтвердили її слова, з гордістю відчуваючи себе членами факультетської родини.

Новачків-першокурсників привітала також завідувач кафедри Світлана Амеліна, щирі слова якої посилили впевненість у правильному виборі місця навчання не тільки у новоспечених студентів, але і їх батьків.

З напутнім материнським словом виступила куратор Олена Соловйова, яка була першою, хто зустрічала абітурієнтів (теперішніх студентів) в приймальній комісії університету.

Привітав першокурсників їх старший товариш, голова студентської організації Роман Завгородній. Він розповів про різні аспекти факультетського життя, окреслив перспективи навчання і відпочинку та побажав викладачам нашого факультету доброго здоров’я і творчої наснаги в роботі з юним поколінням. До вітань приєднався голова ради аспірантів Олександр Прохорчук.

В заключному слові свята Василь Шинкарук подякував першокурсникам та їхнім батькам за довіру до науково-педагогічного складу факультету тазапевнив увсебічній підтримці студентів у всіх починаннях.

Факультетське свято посвяти створило уприсутніх оптимістичний святковий настрій,опісля чого колона на чолі з деканом вирушила на загально університетські урочистості.

Оксана Лапа,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook