Діалог англійською викладачів-гуманітаріїв з професором зі США Джоді Корнеллом

5 вересня 2015 року

Понад дві години тривала зустріч викладачів англійської мови гуманітарно-педагогічного факультету із професором Джоді Корнеллом, координатором із питань організації навчання за кордоном університету штату Айова. Ця зустріч відбулася в межах реалізації Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська весна – 2020» щодо налагодження міжнародних зв’язків з університетами США. Вона стала приємною нагодою для «живого» обміну досвідом із проблем, пов’язаних з організацією освітнього процесу в університетах Сполучених Штатів Америки та України. Присутні отримали неоціненну можливість поділитися думками щодо особливостей роботи зі студентами в обох країнах, специфіки сучасних методик викладання та навчання іноземних мов і перспектив їх удосконалення та інтенсифікації, можливостей обміну студентами й організації стажування викладачів, отримання грантів та участі в науково-дослідних програмах.


Діалог між викладачами нашого університету й гостем упродовж двох годин відбувався тільки англійською мовою. Приємно зауважити, що під час спілкування п. Корнелл відзначив високий рівень знання англійської мови присутніх викладачів.


Зустріч була цікавою, і, щонайважливіше, пройшла у привітній, невимушеній атмосфері. Пан Джоді Корнелл розповів про свій досвід неодноразового перебування в Україні, поділився враженнями стосовно перебування в нашому університеті. Гість тепло відгукувався про українців і нашу країну, щиро подякував за запрошення взяти участь у зустрічі. Особливу подяку висловлюємо деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василеві Дмитровичу Шинкаруку, керівникові міжнародного відділу Вадимові Анатолійовичу Ткачуку та заступникові декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлані Василівні Харченко, за сприяння в організації проведеної зустрічі, а також нашому гостеві, пану Джоді Корнеллу за корисний досвід та найкращі емоції від спілкування.


Малихін О.В., Жорнокуй У.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook