Відбулась зустріч-дискусія з президентом громадського об’єднання "Ліга розвитку науки"

11 вересня 2015 року

10 вересня 2015 р. за ініціативи ННІ післядипломної освіти відбулася зустріч науково-педагогічних працівників НУБіП України з Віктором Тиркало, президентом громадського об’єднання "Ліга розвитку науки", директором Інформаційно-аналітичного центру Consulting Group 2027.

 

Основна тема зустрічі - створення та функціонування проектного офісу вищого навчального закладу в рамках євроінтеграції. Учасники зустрічі мали змогу більш детально зрозуміти завдання та функції проектних офісів, ознайомитись з позитивним досвідом Національного технічного університету «КПІ» щодо еволюції проектного офісу у інноваційну університетську екосистему Sikorsky Challenge (http://kpi.ua/ecoino), що включає стартап Школу, фестиваль інноваційних проектів, бізнес-інкубатор, інноваційне технологічне середовище, центр інтелектуальної власності та венчурний фонд, що разом складає потужний двигун для навчального закладу.

 

 

Як зазначив В.Б. Тиркало, основне завдання проектного офісу – вивчення можливостей кафедр щодо здійснення наукових досліджень та допомога в написанні грантів з урахуванням статутних перспектив і завдань навчального закладу та потреб малого і середнього бізнесу.

  

 

 

Як результат зустрічі було обговорено шляхи та перспективи співпраці з громадською організацією «Ліга розвитку науки», зокрема щодо підготовки спільних програм підвищення кваліфікації в рамках європейських грантів та поширення інформації серед науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ України щодо академічної мобільності.

Наступна зустріч буде присвячена досвіду діяльності Фонду Богдана Гаврилишина. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook