Тиждень Харчових технологій: день 3-ій

12 вересня 2015 року
«Могунція-Україна» (м. Київ)



   Продовжується Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Могунція-Україна » в Україні , яка є ексклюзивним представником швейцарської фірми МОГУНЦІЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬ (м. Базель) і займається розробкою інноваційних технологій та впровадженням харчових добавок для м'ясопереробної промисловості.

«Могунція-Україна» (м. Базель)

10 вересня 2015року магістри , аспіранти факультету харчових технологій прийняли участь на семінарі « Інноваційні технології якісних та безпечних харчових продуктів. Плани та перспективи». Про перспективні інноваційні розробки кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України з харчовими добавками компанії «Могунція-Україна» доповіла професор Баль-Прилипко Л.В.



Завершився семінар дегустацією смачних варених, копчених, сирокопчених ковбасних виробів та делікатесної грипи м’ясних продуктів.

Декан факультету харчових
технологій та управління якістю
продукції АПК, д.т.н., професор
Лариса Баль-Прилипко

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook