Гуманітарно-педагогічний факультет взяв участь у «Науковому пікніку»

16 вересня 2015, 14:07

 12 вересня в парку Шевченка відбулося справжнє відкрите свято науки. Вже втретє у 10 містах України проходить міжнародний освітній проект «Науковий пікнік», де у кожного є можливість, у прямому сенсі, торкнутися науки.


Наукові установи, університети та наукові гуртки Києва демонстрували свої наукові здобутки та досягнення, в тому числі активну участь у цьому святі прийняли студенти НУБіП.


У цьому молодіжному просторі дітлахи та дорослі заново відкривали для себе науку. Так, музей «Експерементаніум» демонстрував зацікавленим глядачам вогняне шоу та хімічні експерименти.
Студенти університету Шевченка заглибилися з учасниками свята у літературу та письмо.


Крім того, кожен мав змогу відчути себе рятівником та надати першу медичну допомогу на спеціально підготовлених муляжах, де навчали як правильно робити штучне дихання та відновлювати роботу серця.


Особливу увагу глядачів привернули підготовлені роботи студентів НУБіП, ветеринарний факультет лякав зацікавлених глядачів власною кунсткамерою з різноманітними паразитами, а біолого-хімічний факультет дивував оточуючих показниками дозиметра, роз’яснюючи деталі функціонування сучасних вимірювальних приладів.


Гуманітарно-педагогічний факультет також брав участь у проведенні даного заходу, наш стенд зібрав навколо себе усіх дітлахів цього свята.

Глядачам були представлені відкритті заняття по різноманітним видам рукоділля, де кожен зміг спробувати себе у ролі маленького творця, а також проективні психологічні тести, аби детальніше пізнати своє внутрішнє «Я».

Якщо ж ви не встигли прийняти участь у цьому дійстві науки, то не засмучуйтесь і починайте готувався вже до наступного «Наукового пікніка», який обов’язково відбудеться вже у 2016 році.

Магістр гуманітарно-педагогічного факультету,
Мацьоха Тетяна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook