Кубок інженерно-технічних факультетів з міні-футболу 2015-2016 н.р.

16 вересня 2015 року
 
У вівторок 15 вересня 2015 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям було розпочато вже традиційні змагання за кубок інженерно-технічних факультетів з міні-футболу 2015-2016 навчального року серед студентів. Згідно регламенту у турнірі за кубок серед збірних команд студентів всіх курсів механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну НУБіП України взяло участь 10 команд (по 4-ри команди від кожного курсу ОКР «Бакалавр», а також по одній команді ОКР «Магістр» від обох факультетів).
Турнір проводиться за олімпійською системою у два ігрові дні – 15 і 17 вересня 2015 року. В перший день змагань були проведені стикові матчі між командами відповідних курсів (команда 1-го курсу факультету МТ грала з командою 1-го курсу факультету КД і т.д.) згідно з розкладом проведення ігор, а також було визначено 4-ту прохідну в півфінал команду шляхом проведення додаткової гри (2 тайми по 5 хвилин).
Варто відмітити, що ігри у стикових матчах були цікаві і безкомпромісні. Результати першого туру змагань а також результати конкурсу бомбардирів дивіться в таблицях.
В четвер 17.09.15 р. у другий ігровий день з 15.00 год. буде проведено жеребкування відносно півфінальних пар, згідно з яким проводитимуться півфінальні ігри, гра за 3-тє місце та фінал, після чого буде проведене урочисте нагородження переможців, а також кращого гравця, бомбардира, воротаря і вболівальника турніру.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
                  

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook