Знайомство першокурсників з бібліотекою університету

16 вересня 2015, 22:35

 

15 вересня відбулося знайомство студентів 3-ї групи I-го курсу юридичного факультету з центральною бібліотекою НУБіП України (4-й корпус). Зустріч проводили працівники інформаційно-бібліографічного відділу з метою ознайомлення студентів з особливостями користування літературою та правилами пошуку інформації в каталогах. 

Зокрема, студентів навчали як здійснювати пошук інформації в традиційному та електронному каталогах, знаходити навчально-методичну літературу у базі даних бібліотеки. Студенти освоїли правила користування сайтом бібліотеки НУБіП та її сторінкою на сайті університету та відкрили для себе, що можуть мати доступ до бібліотечного фонду з будь-якого зручного місця, де є підключення до глобальної мережі Інтернет.


Потім студентам пояснили правила видачі та користування літературою та наголосили на необхідності вчасного повернення книг та охайного відношення до них.

На завершення з метою закріплення отриманої інформації, першокурсникам було запропоновано розподілитись на підгрупи і знайти за різними видами каталогів вказані на роздаткових  карточках тему чи джерело. З цим завданням студенти справились на «відмінно» і   в подальшому без зайвих труднощів будуть користуватись бібліотекою університету та усіма перевагами у пошуку літератури, що вона сьогодні пропонує.

Тому, дякуємо працівникам центральної бібліотеки університету за організовану зустріч та отриману  корисну для студентів інформацію.

Куратор 3-ї групи I-го курсу

 Юлія Янчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook