ПЕРШИЙ КУРС У ПОЛІ ЗОРУ ДЕКАНА

17 вересня 2015 року
Факультет ветеринарної медицини

Пройшло перших два тижні навчання, які є надзвичайно важливими для наших першокурсників, адже в цей час вони адаптуються до нових умов навчання, проживання та нового колективу. Саме тому з ініціативи декана факультету ветеринарної медицини академіка Цвiлiховського Миколи Iвановича 16 вересня на факультеті ветеринарної медицини відбулися збори першого курсу у присутності наставників академічних груп, заступників декана, голови студентської організації факультету та голови профкому студентів факультету ветеринарної медицини.
Після привітального звернення декан розпочав діалог безпосередньо з старостами академічних груп з простих, але дуже важливих питань. Скільки студентів у групі? Хто наставник академічної групи? На якій кафедрі працює? Скільки разів зустрічався з групою? В подальшому ході зібрання мова велася про організаційні, навчально-виховні, культурно- та спортивно-масові і соціальні питання.

Заступник декана з навчальної роботи Вальчук Олександр Анатолійович детально познайомив студентів з графіком навчального процесу та положенням про складання заліків та іспитів.

Заступник декана з виховної роботи Деркач Сергій Степанович звернув увагу студентів на правила внутрішнього розпорядку університету та правила проживання у гуртожитках, а також нагадав їм «Присягу першокурсника», пояснив як саме проходять всі культурно-масові заходи та запросив всіх до участі.

Голова студентської організації Кирилов Кирило розказав про функції та діяльність студентської організації та запросив всіх до її лав.

Голова профкому студентів факультету Мамотюк Юлія розказала про діяльність первинної профспілкової організації та всі права, якими кожний з студентів має право скористатись.

Взагалі, збори пройшли в дуже дружній та домашній атмосфері.

На завершення декан побажав всім студентам першого курсу жадоби до навчання, а також такою ж кількістю зібратись на випускному вечорі та з гордістю отримати диплом лікаря ветеринарної медицини.


Заступник декана Деркач С.С.
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook