ПІДСУМКИ МІЖНАРОДНОГО ТРЕНІНГУ ПО ФУНКЦІОНАЛЬНИМ ІНГРЕДІЄНТАМ

20 вересня 2015 року

    З 14.09.15 по 16.09.2015 асистент кафедри мʼясних рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Леонова Богдана Ігорівна пройшла спеціалізований тренінг, присвячений використанню харчових волокон у м’ясних продуктах. Даний захід був проведений компанією INWAKO, Польща. Товариство з обмеженою відповідальністю "INWAKO" - це компанія з польським капіталом, створена людьми, для яких основною цінністю є природа. Продукція INWACO - це синонім нерозчинного натурального волокна високої якості. Ми володіємо сучасним обладнанням для переробки целюлозного волокна продуктивністю 500 тонн на місяць. Завдяки екологічних властивостях поновлюваних органічних волокон, бачення природного балансу між ресурсами і споживанням стає реальністю.


   Клітковина - це складова натуральних продуктів, стійких до перетравлювання в шлунково-кишковому тракті людини. Клітковина не перетравлюється і не розчиняється у воді, але тим не менш відіграє істотну роль у правильному функціонуванні всього організму. Її дія принципово відрізняється від дії інших харчових продуктів. Додавання клітковини в продукти харчування не збільшує їх калорійності. Донедавна клітковина вважалася так званим баластом, тобто елементом, непотрібним організму. Однак, в даний час високо цінується її величезне значення і благотворний вплив на загальний стан нашого здоров'я. Клітковина і міститься в ній целюлоза покращує процес травлення, швидко проходить через шлунково-кишковий тракт, виводячи з організму відходи процесів обміну речовин, очищає кишечник від неперетравлених залишків їжі і залишків токсинів.
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook