Закінчився турнір на «Кубок інженерно-технічних факультетів» 2015/2016 н.р. з міні-футболу

18 вересня 2015 року
НУБіП України
В четвер 17 вересня 2015 р. на спортивному майданчику НУБіП України зі штучним покриттям проводилась фінальна частина змагань за «Кубок інженерно-технічних факультетів» 2015/2016 н.р. з міні-футболу, який вже став традиційним турніром.
Турнір згідно регламенту проводився за олімпійською системою у два ігрові дні – 15 і 17 вересня 2015 року. В перший день змагань були проведені стикові матчі між командами відповідних курсів (команда 1-го курсу факультету МТ грала з командою 1-го курсу факультету КД і т.д.) згідно з розкладом проведення ігор. Варто відмітити, що ігри у стикових матчах були цікаві та безкомпромісні і з п’яти переможців стикових матчів 3 команди (ФКД-1, ФКД-4, МТФ-2) пройшли автоматично до півфіналу, а 4-ту прохідну в півфінал команду було визначено шляхом проведення додаткової гри (2 тайми по 5 хвилин) між командами МТФ-3 – МТФ-Магістри, в якому сильнішими виявилися гравці команди 3-го курсу МТФ. Таким чином, як і в минулому році цікавим виявився результат «стикового» раунду. З 10-ти команд-учасниць змагань за кубок до фінальної частини турніру (у півфінал) пройшли 4 команди – дві команди факультету конструювання та дизайну (ФКД) і така ж кількість з механіко-технологічного факультету (МТФ).
Другий ігровий день було розпочато жеребкуванням, яке дозволило визначити півфінальні пари. Так у першому півфіналі згідно жеребу силами мірялись команди МТФ-2 та ФКД-1. Не дивлячись на цікаву і безкомпромісну гру з впевненим результатом 4 : 1 перемогла команда МТФ-2. Дублем відзначився у матчі Олексій Остапович. У другому півфіналі зустрілись команди МТФ-3 та ФКД-4. Навіть не дивлячись на відсутність у складі команди механіків через травму одного з лідерів команди Артура Марчука, результат гри, на жаль для студентів команди ФКД-4, виявився розгромним (6 : 0). Дублями відзначились у ньому Олександр Журавський і Денис Радченко.
Таким чином у матчі за призове ІІІ місце зустрілися команди ФКД-1 і ФКД-4. Гра виявилась динамічною. Інтрига в матчі зберігалася до останніх секунд. Проте сильнішою в цій парі виявились досить перспективна і збалансована команда першокурсників, які перемігши з рахунком 2 : 0 вибороли бронзові нагороди.
Природно, що найбільший ажіотаж був навколо гри за перемогу в турнірі. Пара двох найкращих команд була представлена командами механіко-технологічного факультету. Гра між командами МТФ-3 і МТФ-2 виявилась ще динамічнішою і результативнішою. Інтрига в матчі і безкомпромісність також зберігалася до останніх секунд. Проте з рахунком 5 : 3 перемогли студенти ІІІ курсу, з чим ми їх і вітаємо, а срібні нагороди відповідно отримали гравці команди ІІ курсу МТФ. Варто зазначити, що в минулому році переможцями була ця ж команда, тому перехідний кубок не змінив свого володаря.
Оргкомітет турніру у рамках турніру проводив конкурс у чотирьох номінаціях: на кращого воротаря, кращого бомбардира, кращого польового гравця і кращого вболівальника. Кращим воротарем турніру став студент – Маліновський Олег, кращим бомбардиром з результатом 6 забитих м’ячів у ворота суперників став Олексій Остапович, кращим польовим гравцем одноголосно визнано Дмитра Прилукова, а кращою вболівальницею – Варвару Якимову.
На завершення можна лише додати, що спортивне свято вже вдруге відбулося на високому рівні і з великою зацікавленістю як з боку студентства, так і викладачів, завдячуючи керівництву факультетів МТ та КД, а також допомозі в організації проведення турніру з боку Сергія Олексійовича Вербицького.
Кубок – перехідний, тому всім командам бажаємо успіхів у наступному році, а гравцям збірних факультетів КД і МТ з футболу бажаємо «Ні пуха, ні пера!» у матчах спартакіади студентів НУБіП України, які відбудуться найближчим часом.
 
Доцент кафедри тракторів і автомобілів, канд. техн. наук Бешун О.А.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook