Національна агропромислова виставка «AgroExpo». День перший.

2 жовтня 2015 року
м. Кіровоград

 Національна агропромислова виставка «AgroExpo».  День перший.

 

1-3 жовтня 2015р. традиційно у м. Кіровоград відбувається Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo». У роботі виставки прийняв участь і Національний університет біоресурсів і природокористування України. Представники НУБіП України презентували свої розробки у галузі мехатроніки, конструкційних матеріалів, систем точного землеробства, біотехнологій, мікобіопрепаратів тощо.

Делегація НУБіП України (зліва направо) Ромасевич Ю.О., Банний О.О., Броварець О.О. та один з організаторів виставки Кравцов В.Д.

 

Експозиція Національного університету біоресурсів і природокористування України була насичена численними науково-практичними розробками, що викликало значне зацікавлення серед науковців, виробничників, про що свідчать численні відвідувачі та пропозиції щодо подальшої співпраці у галузі мехатроніки, біотехнологій та технічних систем оперативного моніторингу стану сільськогосподарських угідь.

Відвідування експозиції НУБіП України представниками виробництва.

 

Делегати не лише переставляли розробки НУБіП України, а й провели численні співбесіди з потенційними партнерами – виробниками сучасної сільськогосподарської техніки та технологій, які проявили жвавий інтерес до розроблених в університеті зразків.

Доц. Броварець О.О. розповідає про переваги однієї зі своїх розробок у порівнянні в відомими світовими аналогами.

 

Особливістю даної виставки була анонсована польова демонстрація техніки та технологій. Виробники вітчизняної та закордонної сільськогосподарської  техніки представили передові технології в умовах наближених до виробничих, шляхом демонстрації на полі.

Доц. Броварець О.О. та доц. Ромасевич Ю.О. під час польової демонстрації техніки та технологій

 

Організатори також анонсували екскурсійні поїздки у рамках виставки «AgroExpo» на флагмани вітчизняного машинобудування ПАТ «Червона зірка» та «Гідросила», яку планує також відвідати наша делегація.

 

Автори: доц. Броварець О.О. та доц. Ромасевич Ю.О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook