Свято волейболу у землевпорядників

4 жовтня 2015 року

     Вже стало доброю традицію проводити турніри на кубок факультетської першості у землевпорядників. Нещодавно вітали переможців з міні-футболу, а вже 1 жовтня на майданчику для паркового волейболу наші студенти розіграли Кубок факультету землевпорядкування з волейболу.

     У змаганнях взяли участь чотири студентські команди та команда викладачів. За результатами жеребкування у півфінальних іграх зустрілись команди "Удар" (4 курс), "Корона" (3 курс), "Авангард" (1 курс) та "Борода" (2 курс). У нелегкій боротьбі путівки у фінал отримали студенти першого та третього курсів. Обидві гри завершилися з рахунком 2:1 по партіях.

     У матчі за ІІІ місце досить впевнено здобула перемогу команда "Корона", вигравши дві партії підряд.

     Фінал видався ще напруженішим. Жодна команда програвати не хотіла. Перша партія була за третьокурсниками, а в другій взяли гору гравці з першого курсу. В останній партії, врешті-решт, досвід переважив - команда "Корона" здобула кубок.

     Після фіналу новоспечені чемпіони зіграли із командою викладачів. Гра була цікавою, по одній партії виграла кожна з команд, а у вирішальній- викладачі, доклавши чималих зусиль, змогли перемогти студентську команду.

Усі були нагороджені медалями, а чемпіони отримали Кубок.

Андрій Касянчик,
голова студентської організації
факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook