Курси підвищення кваліфікації

7 жовтня 2015 року
НУБіП України

 

 

З 14 по 25 вересня 2015 року  відбулись курси підвищення кваліфікації для спеціалістів відділів державного нагляду та біологічного захисту.

 

Перед слухачами виступили науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України з наступними тематиками:

 

1.   Стефківський В.М., Орлова О.М., Сидорчук Л.В. «Науково-практичний семінар з питань удосконалення методів обліку шкідників і хвороб сільськогосподарських рослин та складання прогнозу розвитку і поширення їх у 2016 році»

 

2.          Доля М. М. «Наслідки метаболітів і активних речовин, післядія засобів захисту рослин у польових і овочевих сівозмінах»

 

3.         Герасименко Т.П. «Методи обліку і визначення шкідливих організмів у посівах цукрових буряків»

 

4.         Баннікова К.В. «Методи обліку і визначення шкідливих організмів у посівах сої»

 

5.      Шакіна О.В. «Порядок запровадження та скасування карантинного режиму. Порядок видачі фітосанітарних сертифікатів. Процедури, які при цьому здійснюються. МСФЗ №12. Практичне застосування МСФЗ №15 (основні положення)»

 

6.   Євтушик В.О. «Здійснення державного нагляду у сферах карантину та захисту рослин. Складання протоколу про адміністративне правопору­шення, припису, повідомлення щодо розгляду справи про адмін. правопорушення. Складання постанови про накладання адмін. стягнення»

 

7.          Мельник Л.Б. «Фітосанітарний контроль імпортних вантажів з об’єктами регулювання»

 

8.         Башинська О.В. «Карантинні та регульовані не карантинні шкідники лісових насаджень, деревини та виробів з неї»

 

9.  Скляренко С.І. «Гармонізація національних фітосанітарних регламентацій з міжнародними вимогами та стандартами: принципи та зобов’язання. Світова організація торгівлі (СОТ). Основні принципи сучасної міжнародної торгівлі. Законодавство ЄС в фітосанітарній галузі»

 

10.         Лук’яненко М. В. «Карантинні та регульовані не карантинні шкідники квітково-декоративних і овочевих культур»

 

11.          Кривошеєв  С.П. «Карантинні та регульовані не карантинні шкідники плодових, цитрусових культур та винограду»

 

12.          Сігарьова Д.Д., Нікішечова К.С. «Карантинні та регульовані не карантинні фітонематоди»

           

13.          Лещук Н.В. «Формування національних сортових рослинних ресурсів. Стан і перспективи»

           

14.      Башинська О.В.  «Основні положення аналізу та оцінки фітосанітарного ризику регульованих шкідливих організмів», «Встановлення переліку регульованих шкідливих організмів»             

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook