До Дня Захисника Вітчизни...

9 жовтня 2015, 11:42

08 жовтня в гуртожитку №6 було проведено захід, присвячений Дню Захисника Вітчизни.
Не зважаючи на те, що в нашу країну прийшов агресор, вніс у нашу державу негатив та намагається розділити та посварити наш український народ,  ми не залишаємося без захисту, нашу свободу зараз відстоюють наші батьки, брати, друзі, наші колеги-чоловіки, які для нас є героями. Шкода, що ми знаємо про їхні подвиги зовсім мало, проте ми намагаємося будь-яким способом їх підтримати, захоплюємося їхньою мужністю. Разом з тим, ми навіть не уявляємо, на який ризик вони йдуть кожного дня заради мирного неба над нашими головами, заради спокійного життя.
Почесним гостем нашого заходу була людина, яка приймала участь у  антитерористичній операції на Сході України, та яка на власному досвіді пройшла все те, про що ми дізнавалися тільки з новин. Це хлопець, який раніше був студентом ветеринарного факультету нашого університету, Турчик Андрій. Мешканці гуртожитку та гості були в захваті від почутої історії про військове життя простого та скромного хлопця. Студенти з цікавістю слухали Андрія та задавали багато запитань, які їх цікавили, та на які вони отримали відверті відповіді.

Турчик Андрій розповідає про життя на фронті

Студенти уважно слухають розповідь Андрія

Запитань до Андрія було безліч

Також про життя та подвиги Андрія Турчика студенти дізналися і від заступника декана факультету ветеринарної медицини з виховної роботи  Деркача Сергія Степановича.

Деркач Сергій Степанович розповідає про Андрія

В заході також прийняли  активну участь і мешканці гуртожитку. Зокрема, порадували глядачів своїми здібностями Кравчук Наталія –  студентка гуманітарно-педагогічного факультету з декламуванням власного патріотичного вірша та студент третього курсу факультету конструювання та дизайну Сахарчук Сергій, який виконав чудову пісню. Але на цьому захід присвячений Дню Захисника Вітчизни не закінчився, адже на завершення відбувся перегляд документального фільму «Війна очима ТСН», який нікого не залишив байдужим.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook