Час змін. Проведено звітно-виборчу конференцію голови студентської організації економічного факультету.

9 жовтня 2015 року
Економічний факультет

7 жовтня відбулася звітно-виборча конференція діючого голови студентської організації економічного факультету Волощука Дениса. Почесним гостем конференції став декан факультету - Діброва А.Д.
Конференція складалася, безпосередньо, зі звіту діючого голови студентської організації та дебатів кандидатів на місце голови СО.

 

Наразі, на місце голови СО економічного факультету претендувало два кандидати Вітряк Оксана та Мищенко Дмитро.
Кожен з кандидатів демонстрував презентації, в яких були вказані іх плани, щодо змін та нововведень у студентській організації та на факультеті, в цілому.

 

Коротко про їх плани:
За програмою розвитку СО, яку пропонувала Оксана Вітряк, найближчий рік пропонується провести ряд таких заходів: анкетування студентів про їх викладачів та пари, конкурс на найкращу старосту групи, диско-караоке, концерт «Я за благодійність», гроші з якого підуть до дитячої лікарні, Вечір живої музики, кіно-вечори в читальному залі гуртожитку.



В свою чергу, до програми Мищенка Дмитра входили такі заходи: об’єднання секторів СО, відновлення випуску газети економічного факультету «Student Planet», проведення спортивних матчів між студентами та викладачами, проведення турніру с шахів, шашок та легкої атлетики, популяризацію активного туризму, проведення брейн-рингів,створення галереї творчості студентів, проведення таких заходів, як «Бал економічного факультету» та «День сміху».

За підсумками прямого голосування студентів економічного факультету головою СО обрано Вітряк Оксану!

 

Тож вітаємо її з обранням та бажаємо виправдати довіру студентської громади економічного факультету.

 

Адміністрація економічного факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook