Семінар у Національній академії педагогічних наук України

11 жовтня 2015 року

“Everybody is a genious. But if you judge a fish by its ability to climb a tree it will live its whole life beliving that its stupid” (Alfred Einshtein)

09.10.2015 року завідувачі кафедр англійської мови НУБіП України були запрошені на методичний семінар-виставку нових навчальних і методичних розробок видавництва "Express Publishing" для вивчення англійської мови, організований Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України за ініціативи Посольства Греції в Україні та Посольства України в Греції, за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Міністерства освіти і науки України.

Першою на цьому семінарі виступила президент видавництва Virginia Evans, яка окреслила основні засади побудови й представлення презентації. Її доповідь на тему “Presentation skills” була яскравою, ґрунтовною, насиченою прикладами і, звичайно, супроводжувалася презентацією на інтерактивній дошці. Вірджинія зазначила, що у сучасному it-світі старі методи навчання уже не є дієвими, необхідно переходити на новий етап, навчати за новими вимогами часу.

“Excite, educate, enspire your students”, - закликала Вірджинія.

Не менш цікавою і важливою була й презентація представника видавництва, який захопив аудиторію надзвичайними можливостями сучасного електронного підручника “Express Publishing” і переконав, що “creative thinking - effective learning”.

Завершальна частина семінару була несподіваною на подарунки від видавництва й перспективи нових зустрічей.



Щиро дякуємо співробітникам Академії за нагоду отримати цікаву, корисну й надихаючу інформацію.

Оксана Іванова, завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook