Від щирого серця вітаю з професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології!

12 жовтня 2015 року


Стандартизація та метрологія є невід’ємною ланкою національної економіки, потужним рушієм її подальшого розвитку. Від професійної майстерності багатотисячного колективу системи Держспоживстандарту залежить економічна стабільність держави, інтеграція країни у світовий простір, вирішення найважливіших соціальних завдань. Професіоналізм і самовідданість працівників галузі заслуговують глибокої вдячності та високої шани в суспільстві. Завдяки цьому помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів, життя наших громадян стає якіснішим і безпечнішим.

Із великою шаною ставлячись до вашої повсякденної творчої діяльності, висловлюю тверду впевненість у тому, що спільними зусиллями з органами влади, вітчизняними підприємцями та широким загалом споживачів ми закладемо міцний фундамент для потужного розвитку на новітніх зразках і принципах світової цивілізації вітчизняної системи технічного регулювання, орієнтованої на задоволення потреб та очікувань суспільства.

Твердо вірю, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть Вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Бажаю всім вам, дорогі друзі, добра і злагоди, щастя і міцного здоров’я, творчої наснаги і професійного зростання.

 

завідувач кафедри

стандартизації та сертифікації

сільськогосподарської продукції,

докт. техн. наук  Владислав Сухенко


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook