Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини в НУБіП України

13 жовтня 2015 року
Факультет ветеринарної медини

12 жовтня 2015 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, (затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України №37-128-12/19169 від 18.12.2014 р.) на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України разом з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за трьома напрямками:
1. Начальники відділів забезпечення протиепізоотичної роботи головного управління ветмедицини в області, управління ветеринарної медицини в містах, управління ветеринарної медицини в районах.
2. Лікарі ветеринарної медицини пунктів регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.
3. Завідувачів хіміко-токсикологічних відділів та лікарі-токсикологи регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.
Координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, к.вет.н., доцент Бойко Г.В. провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх було ознайомлено з перевагами навчання в нашому університеті та було наголошено про можливості отримання другої вищої освіти на основі здобутого раніше освітньо-кваліфікаційного рівня.

 

Координатор підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України,кандидат ветеринарних наук, доцент Бойко Г.В. зустрічає слухачів підвищення кваліфікації.

 

Лекцію «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини в Україні» проводить Бойко Г.В., кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри фармакології та токсикології НУБіП України.

 

Заняття «Нормативне законодавче забезпечення здійснення державного ветеринарного контролю. Організація регіональної служби держветсанконтролю та нагляду на держкордоні та транспорті» проводить Перегінець Ю. Я. заступник начальника відділу державної інспекції Управління державної інспекції Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Лекцію «Загальна характеристика екологічної ситуації в світі та в Україні. Основні джерела токсичних речовин для тварин. Механізм токсичної дії отрут. Загальні принципи діагностики та профілактики отруєнь тварин» проводить. Духницький Володимир Богданович, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри фармакології та токсикології  НУБіП України.

 

Заняття «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині». Стегней Микола Михайлович, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка НУБіП України.



Координатор підвищення кваліфікації на
факультеті ветеринраної медицини НУБіП України,
кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook