Круглий стіл «ГУМАНІТАРНІ СТУДІЇ: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, МАЙБУТНЄ»

19 жовтня 2015 року

15 жовтня 2015 р. о 15 годині в 24 аудиторії навчального корпусу №1 відбувся круглий стіл «ГУМАНІТАРНІ СТУДІЇ: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, МАЙБУТНЄ», який ініціювала та провела кафедра історії і політології під керівництвом доктора історичних наук, доцента Білана Сергія Олексійовича.

У роботі круглого столу взяли участь студенти 1-3 курсів різних факультетів і науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України. Дистанційно включилися до обговорення визначених проблем і науковці інших вишів Києва та Запоріжжя.

Приємно, що найактивнішими та найщирішими учасниками стали самі студенти, адже окреслені проблеми турбують не аби як і їх – безпосередніх учасників навчального процесу.

 

В цілому зустріч була тепла та дружня. За підсумками роботи студенти запропонували продовжувати розпочату роботу кафедрою історії і політології та проводити подібні заходи щорічно.

Щира подяка ВСІМ учасникам за участь та підтримку!

Від організаторів круглого столу особлива подяка за підтримку в проведенні означеного заходу деканові гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України доктору філологічних наук, професору Шинкаруку Василю Дмитровичу та заступнику декана, кандидату філологічних наук, доценту Харченко Світлані Василівні.

Щиро дякуємо!
До наступних зустрічей!

Вікторія Хвіст
доцент кафедри історії і політології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook