Міжнародна наукова конференція

20 жовтня 2015 року

    17 жовтня в НУБіП України відбулась XVI міжнародна наукова конференція „Сучасні проблеми землеробської механіки”, яка була присвячена 115-річчю з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка. З вітальним словом виступив ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко. Змістовні та актуальні доповіді на пленарному засіданні учасників конференції – співробітників та гостей університету – були направлені на аналіз важливих проблем у АПК та розкриття шляхів їх вирішення.

Під час виконання гімну України
 
 
Завідувач кафедри механіки М.Г. Березовий та декан факультету конструювання та дизайну
З.В. Ружило на пленарному засіданні
 

 
 
Академік В.М. Булгаков розповідає про життєвий та науковий шлях Петра Мефодійовича Василенка
 
 
Викладачі та студенти факультету конструювання та дизайну на конференції
 
    Після урочистого закінчення пленарного засідання та перерви розпочали роботу секції конференції. Викладачі та студенти факультету конструювання та дизайну прийняли активну участь у роботі секційних засідань конференції під час проведення яких панувала атмосфера дружнього настрою. Теми доповідей викладачів факультету були присвячені актуальним питанням конструювання сільськогосподарської техніки, дослідження динаміки та оптимізації режимів її руху, розробці сучасних технологій природокористування тощо. Практично всі доповіді мали активне обговорення та не залишили нікого байдужим.
 
 
Професор, член-кор. НААН Артур Сергійович Кушнарьов доповідає на секційному засіданні
     Доповіді викладачів факультету конструювання та дизайну були схвально підтримані науково-технічною громадськістю, що свідчить про значний науковий потенціал факультету.

 

 
Викладачі: П.В. Лимар та А.П. Ляшко доповідають результати досліджень за темами дисертацій
 
Доц. Ромасевич Ю.О.

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook