Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

23 жовтня 2015 року
НУБіП України

 Успішне підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини в НУБіП України

З 12 по 23 жовтня 2015 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, (затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України №37-128-12/19169 від 18.12.2014 р.) факультет ветеринарної медицини НУБіП України та ННІ післядипломної освіти проводили курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за трьома напрямками:

1. Начальники відділів забезпечення протиепізоотичної роботи головного управління ветмедицини в області, управління ветеринарної медицини в містах, управління ветеринарної медицини в районах.

2. Лікарі ветеринарної медицини пунктів регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.

3. Завідувачів хіміко-токсикологічних відділів та лікарі-токсикологи регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.

Слухачам згідно навчально-тематичних програм проводились лекції, практичні заняття, виїзні заняття, дискусії та круглі столи з аналізом конкретних виробничих ситуацій на базі кафедр факультету ветеринарної медицини, а також науково-дослідних установ ветеринарної медицини та виробничих підприємств.

По закінченню курсів 23 жовтня 2015 року слухачам було вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації а також проведена профорієнтаційна робота.

 

 

Лекцію «Порядок проведення державного контролю та нагляду за якістю ветеринарно-імунобіологічних засобів (ВІЗ), які застосовуються в Україні» проводить Чумаченко Володимир Володимирович, доктор ветеринарних наук, старший науковий співробітник – завідувач відділу науково-інформаційного забезпечення, стандартизації та патентно-ліцензійних досліджень ДНКІБШМ. 

 

Заняття «Молочне скотарство України. Стан і перспективи» проводить Лакатош Віктор Михайлович кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення тварин НУБіП України.

 

Лекцію «Сучасні підходи до розуміння епізоотичного процесу, проведення протиепізоотичних заходів та забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Україні» проводить. Голуб Юрій Степанович кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи НУБіП України.

 

 

Заняття «Клітинні технології у ветеринарній медицині» проводить Малюк Микола Олексійович, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин.

 

 

Єфімова Ольга Миколаївна - начальник відділу ветеринарно-санітарних заходів на державному кордоні Управління державної інспекції Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України після заняття з колегами.

 

 

Виїзне заняття «Організація роботи Київського регіонального пункту ДВСКН».

 

 

 

Заняття «Значення ветеринарної санітарії в забезпеченні сталого епізоотичного благополуччя територій та виробництві безпечної тваринницької продукції» проводить Засєкіна Дмитра Адамовича  – академік АН ВО України, доктор ветеринарних наук, професор кафедри гігієни та санітарії НУБіП України, директор НДІ здоров’я тварин.

 

 

 

 

Засєкін Д.А., Чумаченко В.В. та Бойко Г.В. вручають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

 

 

Координатор підвищення кваліфікації на факультеті

ветеринарної медицини НУБіП України,

кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook