Доцент гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України Ірина Мартинюк провела тренінг для працівників апарату Окружного адмінсуду міста Києва

29 жовтня 2015 року

23 жовтня 2015 року працівники апарату Окружного адміністративного суду міста Києва взяли участь у тренінгу на тему: «Управління стресом. Уникнення конфліктних ситуацій», який провела кандидат психологічних наук, доцент, викладач кафедри соціальної роботи та психології Національного університету біоресурсів та природокористування України Ірина Анатоліївна Мартинюк.


«Суд постійно має справу з конфліктами. Його мета – справедливо, спираючись на положення Конституції та законодавства України, вирішувати спори. При цьому секретарі судового засідання, помічники суддів, спеціалісти канцелярії та інших структурних підрозділів апарату суду, виконуючи свої безпосередні обов’язки, не рідко стикаються з негативно налаштованими відвідувачами суду та стають заручниками стресових ситуацій», - повідомила заступник керівника апарату суду Наталія Мельниченко.


Під час тренінгу учасники обговорили причини виникнення стресових ситуацій, їх вплив на організм людини та шляхи їх уникнення. Працівники апарату поділились власним досвідом вирішення конфліктних ситуацій та розглянули запропоновані тренером методи недопущення шкідливого впливу стресу на власний емоційний стан.

Слід зазначити, що захід організовано в рамках співпраці Окружного адмінсуду міста Києва з Національним університетом біоресурсів та природокористування України. Так, на початку жовтня судді Наталія Клочкова та Ольга Дегтярьова провели для студентів юридичного факультету НУБіПУ лекцію на тему «Судова влада: погляд судді». Найближчим часом планується відвідання майбутніми юристами засідань Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

 

 

 

 

 

Прес-служба ОАСК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook