Зустріч у гуртожитку, або чи потрібна філософія у сучасному світі…

2 листопада 2015, 10:24
Гуртожиток № 6 НУБіП України

За ініціативи асистента кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини Бойка Юрія Васильовича та за сприяння адміністрації в гуртожитку № 6 НУБіП України було проведено зустріч мешканців гуртожитку із кандидатом філософських наук, доцентом кафедри філософії Даниловою Тетяною Вікторівною.

У формі відкритого спілкування із студентами вона розповіла про сутність філософії як специфічного типу світогляду, розкрила її місце і роль у сповненому суперечностей і глобальних викликів сучасному світі. Багатьох студентів цікавила роль філософії у формуванні лікаря ветеринарної медицини. Після зустрічі було проведено круглий стіл, під час якого у формі дискусії було детальніше обговорено формування світогляду сучасного студента.


Серед активних учасників цього заходу: студенти факультету ветеринарної медицини 1 курсу (Бобаренко Олександра), 2 курсу (Сидоренко Ніла, Столбова Ольга, Папач Ольга, Мусевич Олександр) та 4 курсу ( Ходій Дар’я). У результаті було вирішено зробити подібні неформальні зустрічі своєрідною традицією, оскільки філософія відіграє важливу роль у формуванні світогляду особистості та розвитку духовної культури сучасної молоді.



 

Асистент кафедри фармакології та токсикології Бойко Ю.В.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook