Слухачі магістратури спеціальності «Дорадництво» та студенти факультету аграрного менеджменту учасники міжнародної виставки «ІнтерАГРО Комплекс 2015»

2 листопада 2015 року
НУБіП України

 29 жовтня 2015 р. слухачі магістратури   спеціальності «Дорадництво»   та студенти факультету аграрного менеджменту разом з викладачами  кафедри  аграрного  консалтингу  та сервісу  Т.П. Кальною-Дубінюк, І.П. Кудіновою, Л. Х. Рибак, С.І. Мосіюк, О.А. Локутовою, М.Ф. Безкровним, В.В. Самсоновою, Л.М. Сокол, М.В. Бесчастною відвідали Міжнародну виставку інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс 2015».

Увага учасників та відвідувачів була акцентова на питаннях підвищення економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій ведення агропромислового виробництва.

Студенти оглянули сільськогосподарську техніку, технології, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування,  переробки аграрної продукції, тваринництва, системи поливу і зрошення, альтернативну біоенергетику, органічне та точне землеробство, переробку й утилізацію відходів тощо.

Відвідувачі взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційно-консультаційний форум», що проводив ННІ післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках Міжнародної виставки «ІнтерАГРОКомплекс».

 

 

Учасники конференції – учені економісти-аграрії, представники відповідних державних установ та бізнесу, науково-педагогічні кадри, експерти-дорадники, фермери, власники особистих селянських господарств, які об’єднані загальною метою – розвитку інноваційно-консультаційної діяльності та освіти в Україні.

 

 

  

Студенти почули цікаві доповіді з питань аграрного виробництва та дорадництва, побачили результати впровадження інноваційних технологій: фірма LLENTAB – сталеві будівлі для агробізнесу, ТОВ НВП «Ірігаційні системи», розсадник «Долина-Агро» для ягідників, ТОВ «Агроконсалтинг» для надання консультаційних послуг сільськогосподарським виробникам і фермерам тощо, а також ознайомилися з практичними аспектами функціонування дорадництва в Україні.

 

 

Ірина Кудінова,

 

доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook