Молоді вчені ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження опікуються проблемами енергоефективності

6 листопада 2015 року

 28-31 жовтня 2015 р. відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАУК ПРО ЖИТТЯ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ» в якій взяли участь молоді вчені, викладачі, аспіранти та студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На засіданні секцій ,,ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ В АГРОПРОМИСЛОВІЙ ТА ПРИРОДООХОРОННІЙ СФЕРАХ” і ,,АВТОМАТИЗАЦІЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ” кращі доповіді відзначені дипломами.


Дипломом І ступеня нагороджений Лендел Т.І. – асистент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка за доповідь ,,Формування оптимальних стратегій керування в спорудах закритого грунту”.


Дипломом ІІ ступеня нагороджений Чирченко Д.В. – аспірант кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка за доповідь ,,Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень щодо застосування енергетичних культур у біогазових установках”
Дипломом ІІІ ступеня нагороджений Васюк В.В. – асистент кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання за доповідь ,,Розрахунок параметрів контура для створення притискаючого зусилля в електротехнічному комплексі для зниження залишкових напружень”

Голова Ради молодих вчених ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження О.І. Романенко


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook