Молоді вчені розглянули новітні технології агропромислового виробництва

9 листопада 2015 року
НУБіП України

   У рамках ІІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування» відбулося секційне засідання «Новітня техніка і технології агропромислового виробництва», яке відвідав ректор Станіслав Ніколаєнко. Він наголосив на важливості роботи Спілки молодих вчених університету для формування майбутнього фахівця - інженерна.

   Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша закцентував на необхідності використання сучасних технологій моніторингу в агропромисловому виробництві, зокрема квадрокоптерів.

   З вітальним словом до учасників конференції звернувся директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Валерій Войтюк.

   Робота секції виявилася цікавою та плідною. В ході дискусії піднімалися важливі питання агропромислового виробництва за напрямами. Зокрема, йшлося про технічний сервіс та інженерний менеджмент, сільськогосподарські машини та системотехніку, системи моніторингу стану сільськогосподарських угідь, транспортні технології та засоби у АПК, механізацію тваринництва, охорону праці та інженерію середовища, біоенергетику і мехатроніку тощо.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook