Конференція «INNOVED-2015»

9 листопада 2015 року
м.Ізмір, Турція

 Участь у конференції «INNOVED-2015» (Dokuiz University of Education, м.Ізмір, Турція, 26-30 жовтня 2015р.)

 

Інновації в освіті – це назва міжнародної конференції, що відбулася в кінці жовтня в Докуз Університеті Освіти (Dokuiz University of Education) у м.Ізмір (Турція) і, в якій прийняла участь як член наукового комітету та доповідач професор кафедри інноваційної діяльності в АПК д.пед.н. Наталія Демешкант. 

 

 

 

В конференції прийняли участь понад 100 учасників з понад 10 країн світу, серед яких представники університетської спільноти Великобританії, США, Малайзії, Ізраїлю та кількох європейських університетів. 

 

Науковий комітет конференції

Основна увага конференції концентрувалася навколо зміни парадигми навчального процесу, переходу до високо інформаційних технологій у вищій освіті, вироблення напрямів надання вищій освіті інтернаціонального характеру та забезпечення освіти впродовж життя. 

 

 

Саме останньому аспекту був присвячений виступ Н.А. Демешкант, яка  представила досвід Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо організації міжнародної літньої школи та запропонувала шляхи співпраці між університетами Європи та Центральної Азії, використовуючи короткі літні навчальні курси як ефективний інструмент поглиблення контактів, обміну досвідом, інтернаціоналізації та інтеграції освіти.

 

Програма конференції передбачала пленарні, секційні засідання, воркшопи та постерові сесії.

 

 

Н.А.Демешкант зі студентами Докуз Університеті Освіти під час воркшопів в рамках програми конференції.

 

 

Н.А. Демешкант з делегацією національного університету Анкари під час роботи у секціях.

 

Підведення підсумків конференції та колективне фото оргкомітету на згадку.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook