Бізнес-семінар від коучів із США

12 листопада 2015 року

11 листопада в читальному залі гуртожитку №2, вже втретє студенти факультету аграрного менеджменту мали унікальну можливість взяти участь у тренінгах за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Кемпус». Підтвердженням актуальності та важливості тематики є те, що бажаючих було більше 70 осіб - представники від першого до випускного курсів.

Лекторами були:

містер МакКлур – директор з якості компанії Ford Motor в Росії;

Уейн Моріс – протягом 30-ти років керівник у відділах маркетингу компаній Procter&Gamble, Black&Decker, Sunbeam, Brunswick.

 


           Тематика лекцій була наступною: як управляти своїм часом і розподіляти справи так, щоб все встигати і бути успішним в навчанні, в стосунках з рідними/друзями, та ще й мати відпочинок; було розглянуто якості успішного лідера та риси характеру хорошого управлінця, лектор показав цікаві дослідження українських та американських професорів на тему різниці в менталітеті лідерів в цих країнах; як правильно позиціонувати себе та свій товар на ринку, на що слід звертати увагу при репозиціонуванні певних товарів.

          Окрім важливості тематики, додатковим бонусом є те, що лектори розмовляли англійською мовою, звичайно був перекладач, але кожен зміг попрактикувати, удосконалити чи підтягнути свої знання з іноземної мови. Як завжди матеріал був не лише цікавим, а викладений у доступній формі, наведенням прикладів зі свого життя, кожен міг задати запитання або ж просто висловити свою думку.

             Сподіваємося, що набуті знання допоможуть студентам бути успішними і кваліфікованими менеджерами та маркетологами, а головне - лідерами у своїй справі.

Чекаємо на наступні зустрічі!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook