Нам є ким гордитися!

17 листопада 2015 року

      Підбиваючи підсумки діяльності факультету аграрного менеджменту, протягом неповних трьох місяців навчального процесу, нам є чим і ким гордитися!

       Не враховуючи безліч спортивних змагань, оганізовані в рамках факультету та гуртожитку, такі як: шахмати, футбол, армрестлінг, волейбол, дворовий спорт та інші, ми постійно показуємо високі результати на загальноуніверситетському рівні. 
      В рамках спартакіади серед студентів НУБіП України, змагання з легкої атлетики, які відбулися 6-го жовтня, наші хлопці посіли 2-ге місце, тоді як серед жінок наш факультет показав найвищі результати, що в загальному підсумку нам дало впевнену перемогу. 

    До Дня Захисника України відбулося військово-спортивне багатоборство "Патріот НУБіП України". Змагання проходили в три етапи: військово-спортивна естафета, вогнева підготовка та пейнтбол, де взяло участь 16 команд. Ми здобули перемогу у другому етапі, але протягом всієї гри спортсмени факультету аграрного менеджмету показували достойні результати, і в загальному заліку здобули 2-ге місце.    

     29 жовтня відбулася фінальна гра в рамках спартакіади серед студентів з футболу. У фіналі наша команда зустрілася з агробіологічним факультетом. Обидва фіналісти протягом гри не пропустили в свої ворота жодного м'яча. Але все ж у впертій боротьбі, під час пенальті, наші богатирі зайняли почесне 2-ге місце серед всіх факультетів університету.

  

        На початку поточного місяця (3 листопада) пройшли змагання серед мешканців гуртожиків з колективного присідання та підтягування. Всього було заявлено 105 учасників, серед який були як хлопці, так і дівчата. Знову ж, представники гуртожитку №2, і тут стали кращими, що ще раз підтвердило непереможність, відмінну фізичну підготовку та першість факультету!

         І поки останнім здобутком, але зовсім не останнім у списку наших майбутніх перемог, став тріумф збірної команди дівчат з волейболу (12 листопада). У фінальній боротьбі ми зійшлися з командою факультету тваринництва та водних біоресурсів. До цього жіноча команда факультету здобувала перемогу у складі інституту бізнесу, але цього року наші дівчата показали характер і волю до перемоги самостійно. 

      Враховуючи вищесказане, адміністрація факультету висловлює неймовірну вдячність своїм студентам. Користиючись нагодою, на свтякуванні  Дня Студента, яке в нас відбулося 12 листопада, подяками та цінними подарунками, за проявлену ініціативу та вагомий внесок у розвиток факультету аграрного менеджменту, було нагороджено 48 студентів. 

      Також за підсумками гри "Що? Де? Коли?", яка відбулася в рамках святкування Дня Студента, де змагалися 9 команд (по команді з кожного курсу, команди СО, студентської ради, представники спортсменів та викладачі), перше місце вибороли магістри, з чим їх і вітаємо!. 

         Вітаємо всіх студентів факультету аграрного менеджменту з Міжнародним Днем Студента!

 Студентсво є найбільш прогресивним прошарком суспільства, особливо сьогодні, в переломні часи для кожного, ми повинні пам'ятати про це. Тому ще раз прийміть наші найщиріші вітання, а також побажання успіхів, наснаги, сили, витримки, цілеспрямованості та активної життєвої позиції. Саме від ваших вчинків залежить наше майбутнє!


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook