Не навчанням єдиним...

24 листопада 2015 року
Театр російської драми ім. Лесі Українки

Цінність будь-якого театру та його популярність у глядача завжди визначається наявністю в ньому яскравих акторів та репертуаром. Власне, останній критерій і став вагомим для студентів 3 курсу 9 групи факультету ветеринарної медицини при виборі місця культурного відпочинку на передостанні вихідні осені, оскільки в даному театрі проходять постановки як історичних спектаклів, так і сучасних комедій.

Саме ексцентрична комедія Рейна Куні на дві дії "Занадто одружений таксист" надихнула студентів до відвідин театру. І не даремно. Цей твір автор створив виключно для відпочинку глядача. До речі, комедія "Занадто одружений таксист" стала кращим драматичним твором Великобританії ХХ століття. Вона ж має і найбільші касові збори. Окрім того, режисери ставили її майже у всіх театрах світу.

Буквально з перших хвилин постановки комедія розвеселила відвідувачів, заінтригувала розвитком подій та змусила глядачів не пропустити бодай жодного цікавого та смішного моменту. А їх було чимало.

На сцені драмтеатру 22 листопада  розігралися справжні пристрасті довкола головного героя Джона Сміта, якому упродовж тривалого часу вдавалося жити на дві сім'ї. Жодна дружина і не підозрювала про подвійне життя свого чоловіка. Проте рано чи пізно все таємне стає явним. Для Джона Сміта фатальним став випадок, коли він вирішив захистити старшу жінку, яку намагалися пограбувати. Потрапивши до лікарні із легким струсом мозку, він не зміг проконтролювати ситуацію - з лікарні його привезли не до тієї з двох дружин. Окрім того, у поліції і медичному закладі він назвав дві різні адреси, що дало підставу для започаткування розслідування. У результаті ситуація стала настільки заплутаною, що Джону Сміту довелося у всьому зізнатися. Слід зазначити, що дії головного героя щоразу викликали сміх глядачів у залі, адже в комічні обставини потрапляли й інші герої вистави. Потрібно віддати належне акторам, які були задіяні у постановці. Завдяки швидкій динаміці глядацька увага завжди була прикута до сцени.

По закінченню комедії кожен студент був повний вражень та позитивних емоцій, і з впевненістю в тому, що не даремно провів час.

 

Куратор групи Ю. Харкевич


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook