А ким ви будете через 5 років?

25 листопада 2015 року

     "Ким та де ви бачите себе через 5 років?", - найбільш часте запитання, яке ми можемо почути на співбесіді. Студенти факультету аграрного менеджменту мали чудову змогу поспілкуватися з можливими майбутніми роботодавцями та отримати поради для того, щоб отримати бажану роботу.    

     Сьогодні, 25 листопада, на базі факультету аграрного менеджменту відбулася зустріч з представниками гіпермаркету Ашан, зокрема, з фахівцем підрозділу навчання Савченко Асею, та керівником людських ресурсів Ашан Кільцева Сергієм Раєвським.

       На початку декан факультету Остапчук А.Д. коротко презентував діяльність факультету, структуру, можливості та перспективи розвитку. Окреслив напрями співпраці факультету аграрного менеджменту та Ашан Холдинг

       Наступною виступила Савченко Ася, яка розповіла про історію створення, країни в яких представлений Ашан, поділилася планами на майбутнє. Зараз в Україні нараховується 11 гіпермаркетів, в Європі ця цифра є набагато більшою. Але Ася наголосла, що для них принципово важливим показником є не кількість, а якість їхньої роботи. 

      Сергій Раєвський детальніше ознайомив студентів з принципами управління людськими ресурсами в Ашан, можливостями кар'єрного росту, соціальними гарантіями та реалізацію соціальних проектів. 
      Наші майбутні партнери, для студентів менших курсів (2-3) пропонують виробничу, а головне оплачувану практику, розробку спільних навчальних проектів, що дозволить випустити кваліфікованого, який зможе займати керівні посади, уже маючи неабияку практичну підготовку. Минулого літа двоє студенток напряму підготовки маркетинг, тоді 3-го курсу, згідно навчального плану проходили виробничу практику в Ашан Либідська, це Гриценко Марія і Подолян Каріне. Під час практики вони не лише працювали на виділеному секторі, а і відвідували навчальні тренінги та семінари для підвищення кваліфікації працівників. 

     На зустріч також завітала декан факультету харчових технологій та управління якістю АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна. Вона наголосила на такій спеціальності як "Якість, стандартизація та сертифікація", випускники якої можуть бути потенційними працівниками Ашан. 

     Вся зустріч проходила у формі діалогу, студенти задавли запитання, які їх цікавили, щодо особливостей виробничого процесу та соціального пакету при працевлаштуванні. Кожен може надіслати своє резюме на вказану електронну пошту (Email: [email protected]), або ж задати запитання щодо можливості працевлаштування. 

   Наші гості порадили студентам не боятися нового, завжди прагнути більшого і досягати цього, бути амбітним у реалізації своїх цілей. Адміністрація факультету  щиро дякує  Ашан Холдингу за проявлену ініціативу та небайдужість до навчального процесу нинішнього студента . Ми сподіваємося на майбутню спільну та продуктивну співпрацю у підготовці конкурентоспроможного фахівця! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook