ВІЗИТ З МЕТОЮ ПРОДОВЖЕННЯ СПІВПРАЦІ ПРЕДСТАВНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ДО НІМЕЧЧИНИ

26 листопада 2015 року
ФРН: Ганновер, Нижня Саксонія

З 9 по 13 листопада 2015 року у складі офіційної делегації декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України М.І. Цвіліховський, завідуючий кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, професор В.В. Недосєков та керівник міжнародних програм факультету ветеринарної медицини, доцент М.В. Галат за підтримки керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України і Німецько-українського агрополітичного діалогу та безпосередньо його керівника, Фолькера Зассе, взяли участь у спеціалізованому інформаційному візиті «Контроль та організація ветеринарної медицини, забезпечення якості продуктів тваринного походження – німецький досвід».

Делегацію очолили керівники Міністерства агарної політики та продовольства України, представники Комітету Верховної Ради і Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України. Під час візиту учасники делегації мали можливість взяти участь у офіційному відкритті сільськогосподарської виставки «AgriTechnika», що відбувається кожні два роки у місті Ганновері і є однією з найбільших виставок у сфері сільського господарства у світі, відвідали українсько-німецький інформаційний захід «Реформи в аграрному секторі України – результати та перспективи», відкривав який виступ Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка. Також під час поїздки учасники мали можливість ознайомитись з німецькою організацією державного управління забезпечення якості і безпечності продукції рослинного і тваринного походження, відвідати Відомство з питань захисту прав споживачів і безпеки сільськогосподарських продуктів федеральної землі Нижня Саксонія (президент – доктор Еберхард Ханхорст, який вже неодноразово відвідував факультет ветеринарної медицини і виступав з лекціями як для студентів, так і для фахівців ветеринарної медицини та усіх бажаючих), Епізоотичну касу Нижньої Саксонії, Міністерство продовольства і сільського господарства федеральної землі Нижня Саксонія та поспілкуватись з очільниками цих установ.

Особливо важливим стало відвідання Університету ветеринарної медицини Ганноверу, де відбулася зустріч з президентом Університету, доктором Жерардом Грайфом, професорами Ніколем Кемпер і Гюнтер Кляйн, а також екскурсія Центром клінічних навиків Університету, з яким на сьогоднішній день факультет ветеринарної медицини працює над розвитком партнерських відносин і налагоджує подальшу співпрацю.


В.А. Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку
М.В. Галат
керівник міжнародних програм факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook