День відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту

29 листопада 2015 року
факультет аграрного менеджменту

28 листопада в Національному університеті біоресурсів  і природокористування України пройшов День відкритих дверей. Факультет аграрного менеджменту радо зустрічав школярів, майбутніх абітурієнтів, батьків та гостей.

 

Розповісти про унікальність нашого факультету, пріоритетність університету для запрошених прийшли ректор університету Ніколаєнко Станіслав Миколайович та проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Курило Володимир Іванович. Почесним гостем був професор факультету ветеринарної медицини Варшавського університету наук про життя, почесний професор НУБіП України, почесний доктор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій Павел Сиса.

 

Декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук детальніше зупинився на структурі, контингенті, проживанні в гуртожитку, спортивному та культурно-виховному житті студентів. Розповів про навчальний процес, міжнародну діяльність та, звичайно, те, що хвилює кожного абітурієнта, студента, батьків - перспективи та майбутнє працевлаштування, на що ми можемо навести приклади десятки успішних випускників нашого факультету. 

Також виступили завідувачі кафедр менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського - Горьовий В.П. і завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності - Галушко В.П.

Голова студентської організації університету, студентка факультету аграрного менеджменту Кендус Дар'я, на власному прикладі розповіла, які можливості дає університет, головне вірити в свої сили та бути активним. Голова студентської організації факультету  Данько Людмила, презентувала студентське життя у коротких відеороликах.

Також до нас завітав відповідальний сектретар приймальної комісії університету Віктор Шевчук, який ознайомив майбутніх абітурієнтів з правилами прийому докуменів у 2016 році, а головне - предметами ЗНО, які їм потрібно здавати. Про те, які спортивні навички можна реалізувати, навчаючись у НУБіП, доповів завідувач кафедри фізичного фиховання Костенко Микола Петрович.

Але на наших гостей чекали приємні сюрпризи: творчі виступи студентів, а по закінченню кожен пригостився смачною випічкою та детальніше поспілкувався із студентами та викладачами факультету. 

Адмінітстрація факультету висловлює щиру подяку всім школярам, які до нас завітали та студентам, які допомогли зробити це свято таким яскравим!

Твій вибір - твоя дорога. Наш університет - твоя перемога! 

 



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook