День захисника України!!!

4 грудня 2015, 15:21

 На передодні Дня захисника України в спеціалізованій школі № 85, що в рідному Голосієві пройшов святковий концерт приурочений цій події. Серед запрошених гостей були воїни-голосіївці, які приймали участь у воєнних діях різних років. Національний університет біоресурсів і природокористування представляв наш колега доцент кафедри надійності техніки Герасимчук Юрій Анатолійович, який є членом спілки ветеранів АТО Голосіївського району. Учні й вчителі школи підготували чудовий концерт, де виконували пісні та зачитували власні вірш. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв, які віддали життя за майбутнє нашої України.
Директор школи Федунова Тетяна Миколаївна познайомила гостей та учнів школи з новою експозицією в музеї бойової слави, який має більш ніж 60-ти річну історію. Від спілки ветеранів АТО в Голосіївському районі були передані експонати - гільзи, осколки, обмундирування, яке відноситься до подій на сході України. Також заплановано сумісними зусиллями випустити книгу про участь голосіївців в подіях від Революції Гідності до наших днів.
Ветерани провели для учнів відкритий урок, де розповіли майбутнім нашим захисника про те, як треба відстоювати інтереси нашої держави і бути патріотами України.

Доцент кафедри надійності техніки

Ю. Герасимчук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook