Новий підхід до проходження практик: фінансисти практикуватимуться в онлайн-режимі

7 грудня 2015 року

     На початку грудня викладачі кафедри банківської справи зініціювали зустріч магістрів економічного факультету з представниками ПАТ КБ «ПриватБанк». Стосувалася вона проходження переддипломної практики в онлайн-режимі.

      Магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси і кредит» провели перед представниками «ПриватБанку» – керівником департаменту Катериною Андроповою та начальником відділення навчального корпусу №10 Мариною Зубовою – презентації. А також поставили безліч питань стосовно процедури проходження практики в онлайн-режимі: вона включає вивчення навчального курсу на Інтернет-ресурсах банку і реалізацію його на практиці шляхом здійснення навчальних транзакцій по продуктах банку.

     Під час практики банк проводить дистанційне навчання, надає практикантам можливість користуватися бібліотекою, інструкціями та звітною документацією, необхідною для виконання програми. Після закінчення практики студент отримує сертифікат з факсиміле голови правління банку. Студентам, які отримали з основної програми більше 90 балів, банк надає можливість працевлаштування в своїх відділеннях.

     Викладачі ж отримають можливість визначитися з базами практик для студентів, а також оцінити вміння своїх підопічних щодо користування різними продуктами банку.
     У минулому році декілька студентів факультету – Ірина Зезуль, Ілона Сьомка, Денис Чорний, Віолетта Олещенко – вже пройшли таку практику. Вони набрали за основною програмою більше 90 балів, а тому автоматично включені в кадровий резерв банку.

     Колектив кафедри банківської справи бажає магістрам успішного проходження практики, що в подальшому надасть їм можливість працевлаштуватися за спеціальністю.


Вікторія Костюк,
доцент кафедри банківської справи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook