Для доброї справи…

10 грудня 2015 року

    Ідея проведення благодійних аукціонів на юридичному факультеті зародилася півтора року тому, з того моменту було проведено три таких аукціони, мета яких полягає в тому, що викладачі та студенти факультету купують якусь надзвичайну і цікаву річ, а зібрані кошти витрачаються на благодійність.
Наближається добре і щедре свято на яке з нетерпінням чекають діти - День Святого Миколая. Саме з метою підтримки дітей, які перебувають у дитячих будинках та школах-інтернатах, про яких, в суворе сьогодення мало хто турбується 3 грудня на юридичному факультеті було проведенно благодійний аукціон.
Цьогоріч аукціон збагатився цікавими і оригінальними лотами. Це значки з символікою НУБіП України, підручники, навчальні посібники відомих науковців, історична художня література, похід до театру та кіно, на виставки сучасного мистецтва, ялинкові прикраси, професійна фотосесія та майстер-клас з пауерліфтингу. Усі перераховані лоти були запропоновані викладачами та студентською організаційєю юридичного факультету.


Торги проходили досить динамічно і дійсно відчувалось, що йшла конкурентна боротьба, щоб викупити той чи інший лот.
Загалом було зібрано 9750 гривень. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання речей першої необхідності та подарунків до дня Святого Миколая, для дитячого будинку.

 


Заступник декана юридичного факультет,
Олена Улютіна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook