Друге життя жартівливого слова КВН

11 грудня 2015 року

     Клуб веселих і найкмітливіших НУБіП розпочав друге життя. Втративши темп кілька років тому, здавалося б, він до життя не повернеться. Та поки є люди, для яких гра у нього – ледь не сенс життя, надія жевріє. Так трапилося і в нашому випадку, коли зусиллями КВНівця Ігоря Антіпова та його молодих колег в університеті знову пройшов відновлений – вже XIV за ліком чемпіонат КВН.

    

     Його фіналу передували відбіркові ігри. У результаті в заключній частині змагань взяли участь чотири факультетських команди – «Нам фіолетово» (конструювання та дизайну, капітан Руслан Дергай), «В десятку» (економічний, Катерина Дювенжі), «Каністра» (механіко-технологічного, Дмитро П’ятецький), «Чотири органи і копчик» (ветеринарної медицини, Наталія Барченко) і «Мукачівська файта» з Мукачівського аграрного коледжу на чолі з Олександром Резніченком.

     Учасники продемонстрували гарну командну гру і цікаву програму.

     У результаті перше місце виборола команда механіко-технологічного факультету «Каністра». І це не випадково, адже факультет має прекрасні традиції і нинішні таланти. До речі, капітана цієї команди Дмитра П’ятецького і журі, і глядачі визнали кращим.
     Далі місця розподілилися так: другою стали «Чотири органи і копчик», третьою «В десятку», четвертою «Мукачівська файта». А замкнула п’ятірку фіналістів команда «Нам фіолетово».

     Вручаючи переможцям і учасникам дипломи і цінні подарунки, ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив: жаль, що цієї гри не бачила вся Україна – іскрометної в жартах, насиченою нюансами і проблемами сучасного студентського життя та, попри всі економічні негаразди, все ж життєстверджуючою. А коли ще й повідомив, що кожному учаснику фіналу, незалежно від зайнятого місця, належить премія – і команди, і зал буквально вибухнули овацією. Така матеріальна підтримка стимул для тих хто має талант, але не має бажання грати в КВН. Тож розраховуємо, що наступний чемпіонат, який, маємо надію, відбудеться вже в залі на 600 місць у відновленому третьому корпусі, збере більшу кількість учасників і груп підтримки.

Фотозвіт:

 

    

 

    

 


Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook