В добру путь, випускники гуманітарно-педагогічного факультету!

19 грудня 2015 року

18 грудня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося урочисте вручення дипломів магістрів та спеціалістів. Близько сотні гуманітаріїв отримали путівку в нове життя – диплом НУБіП України. Після спільного виконання Державного Гімну України випускників, викладачів, батьків та гостей привітав ректор Станіслав Ніколаєнко. У зверненні до, без перебільшення, майбутнього нашої держави Станіслав Миколайович висловив сподівання, що випускники завжди повертатимуть до almamater, прославлятимуть її, як і ті 150 тисяч вчених, педагогів, виробничників, яких за 118 років підготував наш славетний університет. І той факт, що тільки за участі аграріїв буде створено близько 630 мільярдів гривень, ще раз підкреслює значущість фахівців, котрі зростають у стінах НУБіП. Але самі по собі знання без вихованості, продовжив ректор, неповноцінні. Тому, звертаючись до соціальних педагогів, управлінців, філологів, наголосив, що саме вони дбають про найвище – духовність. І всі, без винятку, на сьогодні дуже затребувані. Станіслав Ніколаєнко побажав магістрам не зупинятися на досягнутому, бути по-справжньому щасливими та отримувати задоволення від роботи. Натомість ще вчорашні студенти пообіцяли ректорові: відсьогодні гордо нести звання випускника НУБіП України.

Винуватців урочистостей привітав також декан факультету Василь Шинкарук. А його заступники Світлана Харченко, Ігор Буцик, Людмила Макодзей зачитали накази ректора про присвоєння освітніх ступенівнашим випускникам. Самому ж врученню дипломів передував перегляд відеоролику про кожну групу. На декілька хвилин аудиторія разом із випускниками поринала у будні і свята ще вчорашніх студентів, а сьогодні вже висококваліфікованих викладачів, соціальних педагогів, управлінців, філологів. Щемливо-ніжні почуття, добрі і щирі посмішки, спогади, мрії та сподівання цього дня сплелися в одне.

З напутнім словом до випускників звернулися від імені завідувачів випускових кафедр професор Петро Лузан, а від кураторів – доцент Леся Маценко.
Завершилося святкування художніми виступами аматорів університету. Але ще довго-довго на коридорах 15-го корпусу, кафедрах і в деканаті не стихав гамір, спалахи фотокамер.Нелегко покидати рідні стіни свого факультету… Але попереду чекають незвідані стежки і нові обрії!


Ольга Наконечна,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook