СЕМІНАР ЗІ СТВОРЕННЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ЦЕНТРУ ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА

21 грудня 2015 року

    Національний університет біоресурсів і природокористування України, Варшавський університет наук про життя, Національний університет харчових технологій, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження сумісно з Асоціацією «Теплиці України» опікуються створенням науково-практичного центру тепличного господарства, завданням якого будуть вирішення складних науково-практичних задач біотехнологічного та технічного напрямів – апробація нових технологій, техніки і сортів рослин, створення робототехнічних систем, управління мікрокліматом, енергозабезпечення і раціонального використання енергоресурсівта ін.

     19 грудня 2015 року на території комплексу Межигір’я пройшов семінар, на якому проведено аналіз і обговорення питань створення бази науково-практичного центру. У роботі семінару прийняли участь від НУБіП України д.т.н., професори Козирський В.В., Лисенко В.П., доцент Решетюк В.М., аспірант Куляк Б.В., студенти А. Шевченко, Р. Пасєка і Ю. Задніпряний, від Варшавського університету наук про життя професори Томаш Нурек, Анджей Хоховскі, Павел Обставсі, аспірант Міхал Автонюк, від Національного університету харчових технологій д.т.н., професор Ладанюк А.П.

     На семінарі були розглянуті науково-прикладні задачі досліджень застосування новітніх систем автоматики технологічних процесів, наноплівок для обігрівання рослин, управління мікрокліматом, моніторингу стану рослин та його технічного забезпечення.

     Обговорювались питання закріплення тепличного комплексу за асоціацією теплиці України та надання доручення НУБіП України здійснювати науковий супровід науково-практичного центру тепличного господарства.

Директор ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження Козирський В.В.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook