НОВОРІЧНИЙ ВЕЧІР В ГУРТОЖИТКУ №6

22 грудня 2015 року
Гуртожиток № 6 НУБіП України

Напередодні нового року в гуртожитку № 6 вже традиційно відбувся новорічний вечір. Красуня ялинка в холі гуртожитку нагадує всім мешканцям, що скоро прийдуть найвеселіші зимові свята, а для студентів настануть довгоочікувані канікули.

Закінчується зимова сесія, можна зустріти Новий рік, відпочити та поспілкуватися з рідними та близькими у сімейному затишку,  а також провести весело коляду. Саме тому з нагоди нового року 21 грудня у залі відпочинку гуртожитку № 6 студентська рада провела вечір та святкову дискотеку. Студенти підготували різні новорічні конкурси та номери. Але найвеселішою публікою на святі стали діти співробітників університету, які мешкають у гуртожитку. Вони стали учасниками майже всіх конкурсів та були нагороджені солодкими сюрпризами.

З привітальним словом до студентів виступили представники деканату, вихователь гуртожитку та голова студентської ради. Також на святі були нагороджені мешканці кращих кімнат за санітарним станом за підсумками першого семестру. Отож, ще раз всіх вітаємо з наступаючими святами!

 


Хай Новий рік з добром до Вас прийде,
Здоров'я, сміх і радість принесе,
Різдво з колядою хай завітає,
Щастям безмежним Вас благословляє!

 

Заступник декана ФВМ Деркач С.С.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook