Вітаємо Руслана Володимировича Шатрова з отриманням нагороди!

19 грудня 2015 року
м. Київ

   19 грудня 2015 року відбулися ХХІІІ щорічні Загальні збори Академії наук вищої освіти України (АН ВО України). Це одна з найпрестижніших Академій, дійсними членами якої є відомі українські та зарубіжні вчені. Біля 200 навчальних закладів та установ стали її колективними членами.

   Під час зборів найбільш видатні академіки, наукові та навчальні заклади отримали нагороди. Серед них і Національний університет біоресурсів та природокористування України.

   Президія АН ВО України відзначила наш університет, як флагмана освіти і науки України, пам’ятною медаллю «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки» та видала іменний Сертифікат учасника Міжнародного форуму «Науковці та освітяни України в ім'я утвердження миру, стабільності і розвитку суспільства» та вручила книгу Пошани «Науковці та освітяни України» (див. наказ №15 від 16.10.2015 року: http://anvou.org.ua/news/medal-za-vahomyy-vnesok-u-rozvytok-osvity-i-nau... ).

   На цьому ж зібранні доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Шатров Руслан Володимирович одностайно (понад 400 голосів) був обраний дійсним членом АН ВО України. Так була відзначена і оцінена його активна науково-педагогічна діяльність.

   Диплом академіка, сертифікат та відповідний знак вручив Р.В. Шатрову Президент АН ВО України, д.ф.н., академік М.І. Дубина.

  Колектив механіко-технологічного факультету щиро вітає Руслана Володимировича із заслуженим визнанням і бажає подальших успіхів на благо університету та України! 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook