НЕЗАБУТНІ ЩАСЛИВІ МОМЕНТИ В НУБІП УКРАЇНІ!

23 грудня 2015 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 1, ауд. 79а

Успішно пройшли з 15.12.-17.12.2015 року захисти магістерських робіт спеціальності 8.05170104 «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»  і 8.05170105 – Технології зберігання та переробки водних біоресурсів  по кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

    Враховуючи співпрацю факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК з компанією «Технологія Трейд» офіційного представника фірми «Scanflavour» в Україні  та присутність на захисті 17.12.2015 року роботодавців з підприємств зробили цей день справжнім святом, адже деякі тематики магістерських робіт були підготовлені на замовлення роботодавців, наприклад: «Удосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді»Удосконалення технології варених ковбас з використанням тваринних білків»; «Удосконалення технології пельменів»; «Удосконалення технології делікатесних виробів із застосуванням біотехнологічних прийомів»; Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням функціональних інгредієнтів» та інші.

По закінченню голова екзаменаційної комісії –д.мед.н., професор Карпенко П.О., декан факультету професор Баль-Прилипко Л.В., комерційний директор компанії «Технологія Трейд»  Донченко О.,  відзначили високий науковий рівень на якому виконані роботи, а також побажали всім майбутнім спеціалістам наснаги і удачі в подальшій професійній діяльності.

Асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., Леонова Б.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook