Профорієнтаційна робота кафедри геодезії та картографії

24 грудня 2015 року

18 грудня о 14-00 доцентом кафедри геодезії та картографії Іваном Миколайовичем Горою була проведена профорієнтаційна бесіда з учнями 11 б класу школи № 167 м. Києва про потенціал НУБіП України, напрями і спеціальності підготовки майбутніх фахівців, можливості навчання на підготовчих курсах.

         На бесіді були присутні 23 учні. Особливу увагу було звернуто на платні курси з предметів, винесених на ЗНО і на те, що абітурієнтам, які пройшли ці заняття, до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань, буде додано до 10 балів.
 

21.12.2015р. відбулась зустріч одинадцятикласників Згурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Згурівського району Київської області з к.е.н., старшим викладачем кафедри геодезії та картографії НУБіП України Євгенією Вікторівною Кривов’яз.
Майбутнім абітурієнтам була надана інформація про наш університет (контактна інформація). Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, він готує і випускає фахівців європейського і світового рівня за освітніми ступенями бакалавр – магістр та відповідними напрямками підготовки і спеціальностями.

НУБіП України є закладом дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та діяльність, спрямовану на вивчення сучасних проблем навколишнього природного середовища, забезпечення раціонального використання, відтворення та збалансованого розвитку біоресурсів наземних і водних екосистем, якості і безпеки сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та довкілля.


22 грудня старшим викладачем кафедри Людмилою Миколаївною Олійник було проведено зустріч із учнями Юрівської загалоноосвітньої школи Києво-Святошинського району.
Учні цікавилися особливостями навчання на факультеті землевпорядкування, змістом майбутніх практик, перспективами працевлаштування після закінчення навчання.



 

Також учні були проінформовані про відкриття при НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань. Зазначені навчальні дисципліни, з яких проводяться курси, можливість отримання до 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, зокрема й на напрям підготовки «Геодезія, картографія і землеустрій».


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook