РАЗОМ ІЗ СОНЯЧНИМ РІЗДВОМ НАРОДИЛИСЬ І МОЛОДІ МАГІСТРИ!

26 грудня 2015 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 12, ауд. 412

25 грудня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся урочистий випуск магістрів. Ерудовані, талановиті молоді магістри, фахівці нової генерації відтепер успішно виконуватимуть професійні завдання на підприємствах України та за її межами.

На заході були присутні начальник науково-дослідної частини професор Отченашко В.В., декан факультету  професор Баль-Прилипко Л.В., заступник декана доцент Слободянюк Н.М. гості, батьки та студентська молодь, яка прагне теж в майбутньому опинитись на місці щасливих і одночасно трішки засмучених розставання з університетом випускників.

ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, представники громадськості і духовенства, ветерани, гості та батьки.

У напутньому слові професор Отченашко Володимир Віталійович зазначив: «Шановні випускники, щиро вітаю вас з успішним завершенням важливого етапу вашого професійного становлення! Власним прикладом та самовідданою працею гідно продовжуйте славні традиції свого рідного навчального закладу, зміцнюйте авторитет НУБіП України та примножуйте славу рідної Батьківщини».

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook