53 землевпорядника!

29 грудня 2015 року

Саме такою кількістю випускників магістрів поповнилася цього року галузь землеустрою і земельного кадастру, зокрема центральний апарат Держгеокадастру та його територіальні органи, Центр Державного земельного кадастру і його регіональні філії, науково-дослідні інститути землеустрою інші підприємства, установи та організації.

25 грудня 2015 р. відбулась найочікуваніша подія для магістрів факультету землевпорядкування – вручення дипломів. 53 студента здобули освітній ступінь магістра.

 

Чудовий вечір урочистого вручення розпочався зі святкової концертної програми. Випускниці Олександра Бутько, Світлана Жук, Валентина Маргосюк та Хапава Хатія заспівали у рідних стінах. Секретар деканату Ярина Білоус подарувала музичний подарунок, також активну участь взяли студенти першого курсу. Їх «Танець пристрасті» додав у концерт нотку кохання, а Світлана Могильна із піснею «Помолимся за родителей» нагадала всім нам, кому ми зобов’язані своїм життям, своїми успіхами та й взагалі тим, що навчалися у самому серці столиці в одному з найкращих університетів країни. Завершив концертну програму відео ролик із спогадами магістрів, де ми побачили не тільки себе на перших курсах, а й привітання улюблених викладачів.

 

Найактивніших випускників було відзначено грамотами: Ані Колос та Надії Яковчук – за сумлінне виконання обов’язків старост протягом навчання; Олександрі Бутько та Світлані Жук – за популяризацію культурно-масової роботи факультету та університету; Євгенію Чечку, Тетяні Вірьовці та Дмитру Бузмакову – за призове місце (ІІІ) у ІІ-му турі Всеукраїнської олімпіади серед студентів з напряму підготовки "Геодезія, картографія та землеустрій".

На святі були присутні поважні гості, які виступили з вітальною промовою: проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, генеральний директор державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» і водночас Голова Ради роботодавців факультету землевпорядкування Ігор Яцук, начальник Головного управління Держгеокадастру у м. Києві Олег Цвях. До речі, і Яцук І.П. і Цвях О.М. також є випускниками факультету землевпорядкування Університету.

До їхніх побажань долучився й науково-педагогічний склад факультету - Іван Ковальчук, Дмитро Добряк, Ольга Дорош, Тарас Євсюков. Із почуттям глибокої вдячності ми будемо згадувати свій рідний університет, наших наставників, які навчили нас не тільки премудростям різних наук, а й намагалися вчити доброті, справедливості й чесності.

Студентські роки запам'ятаються на все життя. Вони залишаться яскравими і незабутніми у п'єсі під назвою Життя!

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook