Не такий страшний вовк, як його малюють або перша сесія в НУБіП!

29 грудня 2015 року
м. Київ, НУБіП України

Здавалося нещодавно ми усі сиділи за шкільними партами та сумлінно готувалися до ЗНО, але час летить і ми вже стали студентами. Перші дні у НУБІПі  для нас стали кроком у доросле та самостійне життя. На власному досвіді ми відчули, як до світанку вчаться білети, як від нервів тремтять руки, як хвилюєшся в очікуванні результатів. Однак це все же позаду, і ось із абітурієнтів ми стали студентами, адже сама перша сесія у нашому житті успішно складена.

C:\Users\Dmitro\Desktop\НУБИП\IMG_4708.JPG

Хочемо подякувати нашим викладачам, адже саме Вони навчали та підтримували нас протягом усього семестру. Ваші влучні настанови та об’єктивне оцінювання дало нам впевненість, силу та прагнення до кращого. І сесія якою б страшною вона не здавалася на початку, насправді пройшла легко та непомітно, і це Ваша заслуга шановні викладачі. Адже саме Ви усі ці місяці давали нам глибокі та конструктивні знання, допомагали, вказували на помилки та йшли нам на зустріч. І саме ці знання і ваше добре відношення до нас  допомогли нам при здачі сесії і ми маємо хороші результати.

C:\Users\Dmitro\Desktop\НУБИП\IMG_4710.JPG

Особливу подяку хочемо висловити Ректору  університету проф.. Ніколаєнко С.М. , проректору проф.. Кваші С.М., куратору факультету від ректорату проф.. Отченашко В.В., нашому декану  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  проф. Баль-Прилипко Ларисі Вацлавівні, заступнику декана з навчальної роботи Слободянюк Наталії Михайлівні та секретарю факультету Корейбі Галині Михайлівні !  Саме деканат став нашою родиною, їхні поради , ставлення , настанови , посмішки підтримували нас у скрутні для нас хвилини, вони завжди протягували руку допомоги, їхня чуйність та доброзичливість згуртувала нас всіх у міцний студентський колектив.

Тому, низький уклін всім Вам: дорогі наші  викладачі  , вчителі , наставники , керівники  !!! Ми щасливі, що поступили саме в даний ВУЗ на такий уже рідний нам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

З вами ми йдемо у доросле життя і усі перешкоди, які траплялися на нашому шляху, здаються непомітними.

 

Від студентів 1 курсу

факультету харчових технологій 

та управління якістю продукції АПК ,

Бенюк Анна

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook