ДЕКАНАТ ВІТАЄ СТУДЕНТСТВО ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

30 грудня 2015 року

Шановні студенти!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Високий злет кожної видатної постаті нашої історії є продовженням того шляху, яким нині крокуєте ви, дорогі студенти. Тож нехай студентська лава стане для вас відмінним стартом в майбутнє самостійне життя!

Освіта – це основа розвитку особистості, суспільства, держави, один з найвищих національних пріоритетів.

Освіта є запорукою не тільки високої моральності та культурності нації, але й успіху в особистому житті. Ви, студенти, є авангардом української молоді, саме ви берете участь у своєрідному етапі еволюції освіти, науки, громадських стосунків, пов'язаних з демократичними перетвореннями в Україні.

Ваша доля у ваших руках! Щиро бажаю вам черпати мудрість, знання й досвід зі скарбниці історії та культури нашого народу і всього людства.

Нехай доля усміхається вам у всіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, твердими знаннями, а життя – тільки добрими справами!

Зичу вам міцного здоров'я, ентузіазму у пізнанні істини, творчої наснаги, віри в досягнення бажаного! Нехай ваші зусилля уквітчуються тільки успіхом і принесуть найкращі плоди для вас і для всієї нашої держави! 

Щасливого вам Нового року та веселих Різдвяних свят!


З повагою
декан гуманітарно-педагогічного
факультету
В.Д. Шинкарук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook